Plaćanje proizvoda, usluga i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje karticom odjednom (beskamatno za kupca):
– jednokratno plaćanje putem AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro, Discover i DinaCard kartica
b) Plaćanje kreditnom karticom na rate (beskamatno za kupca):
– plaćanje na 2-12 rata putem AmericanExpress,
– plaćanje na 2-12 rata putem Diners,
– plaćanje na 2-12 putem MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke. Minimalni iznos za obročno plaćanje ZABA karticama je 500,00 kn, a maximalni 60.000,00 kn.
– plaćanje na 2-15 rata putem Visa Inspire i Maestro kartica PBZ-a
Napomena: Vaša kartica nakon autorizacije iznosa još neće biti terećena za navedeni iznos. Podaci će se provjeriti i najaviti će se Vaš trošak. Tek nakon što utvrdimo raspoloživost naručenih proizvoda, izvršiti ćemo naplatu sredstava i isporučiti kupljenu robu. U slučaju neraspoloživosti/nemogućnosti dobave nekog od artikala, naplata se otkazuje i Vaša kartica više ne može biti terećena. Radi Vaše zaštite, naplatni sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od prethodno autoriziranog, niti dopušta uvid u Vaš broj kreditne kartice. Kada otkažemo naplatu transakcije ili je pošaljemo na naplatu, sustav će Vam opet poslati potvrdu na vaš e-mail.
c) Plaćanje internet bankarstvom
Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Euro plast  j.d.o.o. na email adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem internet bankarstva: HR1024020061100856825. Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.
d) Plaćanje općom uplatnicom
Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA¬e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Euro plast  j.d.o.o. na email adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem opće uplatnice: HR1024020061100856825. Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.
e) Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)
Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Euro plast  j.d.o.o. na e¬mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem virmana: HR1024020061100856825. Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.

f) Plaćanje prilikom preuzimanja
Kupac može platiti kupljenu robu pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe na web shopu Stolarius označio takvu vrstu plaćanja.

Cijene i uvjeti objavljeni na internet stranici www.stolarius.com odnose se isključivo za kupnju preko internet trgovine / web shop-a.