Misija

Misija Stolariusa je dugoročno poboljšati kvalitetu življenja naših kupaca, brzim i sigurnim isporukama kvalitetne stolarije po najpovoljnijim cijenama.

Želimo pružiti najbolju vrijednost za novac, kroz jednostavnu i brzu kupovinu kvalitetnih proizvoda na Stolarius web shopu, 24 sata na dan, 365 dana u godini.

Vizija

Vizija Stolariusa je održivim rješenjima za uređenje doma postati omiljeni web shop građevinske stolarije u regiji.

O Stolariusu

Stolarius je tvrtka i web shop specijaliziran za nabavu i prodaju građevinske stolarije:
PVC, ALU, DRVO, ALU-SKIN i DRVO-ALU.

Osim standardnih prozora i vrata u ponudi imamo sljedeća rješenja:
– Energeto® 5000 i 8000
– Klizni-Klizni-Kip-Harmonika sistem
– Klizni i Podizno-Klizni sistem
– Feal i Alumil
– Super Termo / Thermo M11600®
– Sigurnosna metalna vrata
– Automatska garažna vrata
– Alubond – staklene fasade
– Aluminijske i staklene ograde i vrata
– Nadstrešnice od polikarbonatnih ploča
– Ulazna vrata
– Sobna vrata
– Grilje – Kapci
– Elektro roletne

Certifikati

Svi proizvodi koje nudimo i isporučujemo ispitani su u akreditiranim laboratorijima i imaju pripadajuće certifikate.
Dolaze od pouzdanih domaćih i inozemnih proizvođača s bogatim iskustvom u proizvodnji i montaži građevinske stolarije.

Usluga i kvaliteta

Svaki naš kupac mora biti zadovoljan. Maksimalno ćemo se posvetiti kupcu i ispuniti sva očekivanja. Naš rad temelji se na transparentnošću, što znači da svaki posjetitelj ima uvid karakteristike proizvoda koje pregledava i kupuje. Na prvom nam je mjestu zadovoljstvo kupca našim proizvodima. Povjerenje kupaca u našu usluge i proizvode opravdati ćemo susretljivošću i objašnjenjem svih stavki. Veliku pozornost dajemo detaljima i poštenoj trgovini.

Tim mladih, predanih i motiviranih zaposlenika nepogrešivo će ispuniti sve uvjete koje kupac postavi, uz savjetovanje i optimalno ulaganje u stolariju. Oslanjamo se na različite proizvođače i iz osobnog iskustva znamo da nije jednostavno odabrati kvalitetan proizvod, savršen i trajan u svakom segmentu.

Svim našim korisnicima jamčimo kvalitetne proizvode i uravnotežen omjer cijene, ali i pouzdanog i odanog partnera u opremanju domova. Kvalitetan proizvod, najbolji savjeti te kvalitetno i susretljivo osoblje, dati će kupcu osjećaj sigurnosti prilikom odabira te ispunjenje svih postavljenih zahtjeva.

Bez obzira odlučite li se za visokokvalitetne PVC prozore niskih cijena za opremanje vašeg doma ili radije svoju građevinu opremite proizvodima od drvo ili ALU stolarije, u mogućnosti smo vam ponuditi best-buy proizvod (omjer dobiveno-uloženo).

Ispravna odluka

Većinom kupac donosi odluku pri odabiru prozora i vrata. Ponekad, cijena prevlada nad razumom, a nerijetko niža početna ulaganja ne opravdaju dobiveno te krajan rezultat ispadne višestruko skuplji. Ozbiljan problem nastaje kada korisnik nema uvida u sve informacije, no opet nećemo pretjerivati, jer uz kratko savjetovanje korisnik vrlo brzo zaključi koji je proizvod najbolji za ugradnju.
Mnogi kupci posjeduju dovoljno znanja zbog informatičkog doba u kojem je moguće pronaći informacije iz više izvora, a za sve kupce koji posjeduju manje znanja u području opremanja stolarijom spremni smo ponuditi našu stručnost i povjerenje.
Svaki naš proizvod predstavlja najbolji omjer dobiveno – uloženo.

Svakom kupcu pristupamo pažljivo i individualno te nam je važno da svaki kupac bude informiran o odabranom proizvodu, ali isto tako ima uvid i u ostale ponuđene varijacije te izvedbe u opremanju.